Alla obligatoriska evenemang måste väljas.

Stjärnserien 15 % rabatt - 3 konserter

Välj en konsert och en biljettyp i taget. Därefter väljer du plats. Efter att alla tre steg är genomförda dras rabatten på 15 % från priset på dina biljetter. För att köpa fler biljetter till konserterna upprepa proceduren på nytt.
Antal val: 
0
Val kvar: 
3

Evenemang   Datum  
Hellre skallig än mallig!
Lilla salen, Kulturkvarteret
Stjärnserien

Mamma Måds hårresande äventyr om att våga vara sig själv

Barnmusikartisten Mamma Måd har blivit tecknad figur i nyutgivna bilderboken Hellre skallig än mallig! Boken har blivit en musikföreställning; ett slags bokkonsert om att våga vara sig själv. Bilderna från boken projiceras på stor filmduk medan Mamma Måd på rim berättar och sjunger om det hårresande äventyret. I sångerna involveras barnen i både allsång och enkla rörelser. Medmusikern Björn Claeson skapar ljudeffekter och kompar på bland annat gitarr, dragspel och flöjter. 

Mamma Måd skriver oftast sånger med värdegrundstema med målsättningen att göra konserter som skapar gemenskap, musikglädje och ger barnen lust att själva sjunga och leka med ord

 

Medverkande: 

Maud "Mamma Måd" Cederlöw, sång, berättare, låtskrivare, manus och regi

Björn Claeson, gitarr, dragspel, mandolin, flöjter, slagverk, kör och ljudeffekter

2018-03-24 14:00 2018-03-24
x
Tarabband möter Musica Vitae
Stora salen, Kulturkvarteret
Stjärnserien
Pausbeställning
Till detta evenemang kan du beställa fika som står uppdukad till dig i pausen. Glöm inte att ange hur många ni är i sällskapet när du ska betala.

I en större värld… – Tarabband möter Musica Vitae


Musikens kraft är enorm – den förflyttar oss till nya världar. När Tarabband och Musica Vitae möts exploderar beståndsdelarna och ett nytt universum skapas. Folkliga traditioner växlas upp till en symfonisk, storslagen upplevelse där känslor, musik och ljus blir till en gemensam helhet. Med musik kommer världen till oss. Tarabbands originalkompositioner – där berättelserna om identitet, kärlek och tolerans lyser starkt – presenteras här i nya arrangemang av Filip Runosson. ”Vissa människor och berättelser hör vi aldrig talas om. Det minsta vi kan göra är att dela deras berättelser” säger Tarabbands frontfigur, Nadin Al Khalidi, som tillsammans med Musica Vitae och sina bandmedlemmar välkomnar till den kulturella rikedom som resan mellan Bagdad och Sverige bjuder.
 
Svenska Tarabband har de senaste åren gjort succé i arabvärlden med utsålda konserthus och bandet har en trogen och hängiven publik. 2017 mottog gruppen det prestigefyllda priset Årets grupp vid Folk & Världsmusik-galan och 2018 firar bandet 10-årsjubileum då deras första konsert var i Malmö, Rosengård den åttonde mars 2008.

Musica Vitae är orkestern som tar livets musik till den enskilde lyssnaren. Med stringent elegans hanterar de 15 stråkarna konstmusikens alla världar. Här ryms barock och romantik likväl som modernism och samtida musik från olika genrer. Att lyssna till Musica Vitae är intimt och nära, storslaget och färgsprakande dramatiskt.
 
Medverkande
Musica Vitae
 
Tarabband:
Nadin Al Khalidi - sång, saz, mandole
Gabriel Hermansson - gitarr, mandole, kör
Romain Coutama - bas, kör
Filip Runesson - violin, orkesterarrangemang
Valter Kinbom - slagverk, kör
Fredrik Gille - slagverk, kör

Dorota Siuda – konsertmästare

 

2018-03-24 19:00 2018-03-24
x
Mat är kultur: Ann Fernholm
Lilla salen, Kulturkvarteret
Stjärnserien
Grundare av kostfonden

Länge har vi tänkt på sötsaker som lite onödiga, men egentligen ofarliga för kroppen. Vetenskapsjournalisten Ann Fernholm berättar varför vi behöver tänka om. Vårt blod blir också allt sötare, vilket i sin tur ökar risken för hjärt-kärlsjukdom, cancer och demens.?

Ann Fernholm är journalist och har disputerat i molekylär bioteknik. Hon har arbetat för bland annat SVT:s Vetenskapens värld, Dagens Nyheter, Fokus, Dagens Medicin och Forskning och framsteg. 2010 blev hon utnämnd till årets vetenskapsjournalist. Hennes böcker Ett sötare blod – om hälsoeffekterna av ett sekel med socker och Det sötaste vi har – om socker och växande kroppar har rönt stor uppmärksamhet.

2018-03-27 18:00 2018-03-27
x
Mikael Ramel
Lilla salen, Kulturkvarteret
Stjärnserien
MIKAEL RAMELS BAND ”TILL DEJ”

Mikael Ramel med rötter i 70-talets musikrörelse och med den beryktade första LP:n ”Till Dej” från 1972 kommer nu på en reunion-turné med en makalös bandsammansättning!

Kenny Håkansson - gitarr och still going strong med bland annat bandet  ”Kebnekajse”. Har spelat på Mikaels första plattor.

Göran Lagerberg - bas. Spelat med Tages (-60-tal), med bl a Mikael Ramel (70-tal) och med Egba m (80-tal).

Mats Öberg - klaviaturer och sång. Denne supermusikant som spelat med bland annat Frank Zappa och Ale Möller band träffade Mikael 2003. Sedan dess har de funnit och vunnit publikgunst utifrån olika konstellationer. Och senast producerat den gemensamma CD:n ”Vilken Skillnad” tillsammans (2005).

Benna Sörman - supertrummis som nu spelar för första gången i just denna konstellation. Spännande!! Benna har ett förflutet som trummis bakom bland andra Magnus Uggla. Benna var även trummis på Mikael Ramels platta ”En för alla” (1986)

Mikael Ramel - gitarr och sång med ett tiotal produktioner bakom sig. Har rykte om sig att alltid skapa fantastiska band med de bästa musikerna. Så även nu - kanske det bästa bandet ever?! Idéen handlar om att konsertera - återge de tidigaste låtarna från  70-talet i uppdaterade versioner. ”Vi rider vidare på den lyckade reunion vi hade förra året. Det blev ju dundersuccé på de festivaler vi medverkade i då” säger Mikael.

2018-04-06 20:00 2018-04-06
x
Snackbar: Salah Saleh
Bistroscenen, Kulturkvarteret
Stjärnserien
"Hur länge är man nyanländ?"
Salah Saleh, integrationshandläggare för ensamkommande, möter en av Kb Mosaiks medarbetare i ett samtal om integration och invandringens betydelse, både för det nya och gamla landet.

Snackbar är ett samarbete mellan Musik i Syd, Stadsbiblioteket och Kristianstadsbladet. Intervju, samtal och diskussion står i fokus när Snackbar tar plats. Här får vi möjlighet att möta intressanta personer med lokal anknytning och höra deras berättelser genom intervjuer på scen. Det blir både introduktion, intervju och möjlighet för eftersnack.


Snackbar i vår:
5 februari: Elísabeth "Beta" Gunnarsdottir
5 mars: Olle Jönsson
9 april: Salah Saleh
2018-04-09 18:30 2018-04-09
x
Doc Lounge Pop up: The Grown-ups
Lilla salen
Stjärnserien, Kulturkvarteret

Vem du älskar och vart du jobbar är saker som många vuxna tar för givet att bestämma över själva i sina liv. Men tänk om du inte fick chansen för att alla andra såg dig som ett barn?

 

I nästan fyrtio år har en grupp vänner varit klasskompisar. En del av dem har överlevt sina föräldrar och de är fullt medvetna om att de gått på skolan längre än lärarna. De är jäkligt trötta på att vara studenter - de är vuxna individer som vill bli behandlade som vuxna individer. De har alltid trott att när deras föräldrar dör kommer de att kunna göra allt de inte varit tillåtna som att bo själva, köra bil, ha sex, gifta sig, bli föräldrar, ha ett riktigt jobb... men saker och ting kommer aldrig att förändras i deras liv och frustrationen växer. De har Downs Syndrom och måste leva som om de fortfarande var tio år, trots att de snart fyller femtio!

Regissören Maite Alberdi skildrar dessa vuxnas mikrokosmos genom en intim observation, fritt från kommentarer. Filmen är tänkvärd, känslosam, öppen och vacker. En feelgood-dokumentär som får en att ifrågasätta, vem är det egentligen som har mest att lära utav vem?

Regissör: Maite Alberdi
Chile/Frankrike/Nederländerna
Filmlängd: 82 min
Textning: Svenska 

2018-04-10 18:45 2018-04-10
x
Mat är kultur: Bella Linde
Bistroscenen, Kulturkvarteret
Stjärnserien
Rätt ur jorden – så blir du självförsörjande på grönsaker

Visste du att en odlingsyta på 500 kvadratmeter är tillräcklig för att förse en familj på fyra personer med grönsaker som räcker i ett helt år? Och kunde du ana att det inte kräver mer än max en timmes arbete per dag? 

Med utgångspunkt från boken Rätt ur jorden – handbok i självhushållning pratar Bella om konsten att odla för husbehov. Och konstaterar att du inte behöver mer mark än en vanlig villatomt!

Bella Linde är frilansjournalist, författare och moderator med specialintresse för odling och självhushållning – och därmed en hållbar livsstil. Hon var en av programledarna i SVT:s ”Sommartorpet” och varje månad skriver hon om sitt och andras odlarliv i tidningen Land.
Senast gav Bella ut boken ”Rätt ur jorden – handbok i självhushållning” samt ”Lilla grönsakslandet – odla skörda äta”, en odlingsbok för barn. 

2018-04-11 18:00 2018-04-11
x
Doldisar frontar
Stora salen, Kulturkvarteret
Stjärnserien
Pausbeställning
Till detta evenemang kan du beställa fika som står uppdukad till dig i pausen. Glöm inte att ange hur många ni är i sällskapet när du ska betala.

Du har hört dem på Spotify. Du har sett dem på Youtube miljontals gånger, de syns ständigt på TV och på scener världen över – om man tittar noga.

Denna kväll intar Helena Josefsson & Christoffer Lundquist, två av Sveriges mesta musikdoldisar, frontpositionen på Kulturkvarteret. De bjuder in en brokig skara vänner – och dig – till en musikfest i världsklass:
Bland ett 15-tal gäster möter vi allt från 90-talets svenska indie-elit till Grammisvinnare, klassiska musiker, skapare av listettor – till och med nån melodifestivalvinnare! Men också superkändisar du inte visste vilka de var. 

Det blir en konsertkväll som hyllar hitlistornas osynliga arbetsmyror och de goda samarbetena som får ljuv musik att uppstå!
Tillsammans med gästerna framförs Helenas och Christoffers egen musik. Dessutom får vi höra tolkningar av de hits doldisarna varit med och skapat.

Bland gästerna: Rytmsektionen Beth Goodfellow och Miriam Speyer från Californien, Sandy Mouche, en låtsnickrare från Nashville och Österlen, Magnus Börjeson, Brainpool, en superokänd datanörd från Silicon Valley och många fler. 

Åldersgräns 13 år. 
2018-04-13 19:30 2018-04-13
x
Agnas Bros.
Kulturkvarteret, Lilla salen
Stjärnserien
Agnas Bros. är de fyra bröderna Konrad, Kasper, Mauritz och Max Agnas. Gruppen har spelat tillsammans i 14 år, och då inser man att de började lira i väldigt unga år.

De har hunnit turnera i Tyskland och runt om i Sverige och samarbetat med bland andra Nils Landgren och Fredrik Ljungkvist. 2015 blev halva gruppen (Mauritz och Konrad) kontaktade av gitarrlegenden Pat Metheny för att spela tillsammans med Metheny på Uppsala internationella Gitarrfestival. Nu släpper de sitt tredje album med egen helt nyskriven musik.

"Alla framträdande jag gjort med bröderna Agnas har orsakat stora reaktioner och det finns ingen tvekan om att det blir så även i framtiden. Med mod och mycket humor skapar de ett gemenssamt mål, nämligen att hitta till människors hjärtan. - Nils Landgren

Line Up: Max Agnas (piano), Kasper Agnas (gitarr), Mauritz Agnas (kontrabas), Konrad Agnas ( trummor).

2018-04-14 19:00 2018-04-14
x
Blitzen Trapper
Lilla salen
Stjärnserien
Blitzen Trapper är ett av de allra största banden inom americanagenren med 18 miljoner lyssningar på en låt och mer än en halv miljon följare på Spotify vilket talar sitt tydliga språk.

Deras blandning av klassisk Tom Petty-rock och indie stöpt i ett unikt eget sound är en av anledningarna till deras storhet. En annan är deras väldigt goda live-rykte. Detta gjorde bl a att Jack White bjöd in bandet att spela in en liveskiva i hans butik.

Bandet bildades 2000 och är ursprungligen från Portland. Med 10 album i 
bagaget och en ständigt växande fanskara känns det unikt att Kristianstad får chansen då de bara gör 3 st sverigekonserter totalt.
2018-04-17 19:00 2018-04-17
x
Mat är kultur: Sotnosen
Bistroscenen, Kulturkvarteret
Stjärnserien
Korv ur ett svenskt perspektiv! Hantverk, tradition & nyskapande

Svensk korvtradition, vad är det? Veronica Börjesson och Maria Bub från Sotnosens Korvcafé är här för ett samtal om hantverk, tradition och hur de vill arbeta kreativt och nyskapande för att göra korven ständigt relevant.
2018-04-23 18:00 2018-04-23
x
Michael Mcdermott & Deep dark woods
Lilla salen, Kulturkvarteret
Stjärnserie
Michael Mcdermott & Deep dark woods
Support: Kacy & Clayton 


Michael Mcdermott 
Det är ingen tvekan vilken artist som är mest önskad att komma tillbaka till Kristianstad. Michael leder den ligan ohotad. Nu är det äntligen dags. Hans otroliga närvaro och fantastiska låtar är det ingen som glömmer som har sett honom live. Förra konserten var näst intill utsåld och denna gången lär det nog bli utsålt. Musiken rör sig i Bruce Springsteen-landet med både lugnare låtar vid flygeln blandat med klassisk amerikansk rock. 

The Deep Dark Woods: 
Efter några år i ovisshet är Saskatchewankvintetten The Deep Dark Woods tillbaka med sin säregna version av spökligt antika präriefolk, mörk Texas-countryblues, robust americana och California-psychedelia. Bandets frontfigur Ryan Boldt har en av den nordamerikanska kontinentens mäktigaste röster, en altcountrycrooner någonstans mellan Chris Isaak, The Handsome Family och Nick Cave. 
 
Kacy & Clayton 
Kacy Andersons genomträngande och besatta stämmor ger de redan spännande sångerna ännu mer liv och spöklik skönhet. Duons gitarrfenomen Clayton Linthicum (Linthicum är även fast medlem i The Deep Dark Woods sedan 2012) har ett distinkt 60's sound på sin ? gitarrton och ett retrotwang som ger albumet dess autentiska känsla av tidlös folk-rock. 

2018-04-27 19:00 2018-04-27
x
Veckans djur i parken
Lilla salen, Kulturkvarteret
Stjärnserien

Ös och klös och svängiga sånger om djur!

Den 28 april blir det ös och klös med svängiga faktasånger om djur. Frank Madsen från Terrariet i Malmö visar djur och berättar om ormar, spindlar, krokodiler, hästar, hönor och kaniner till allsång av musikern och estradören Gitte Pålsson med medmusiker! "Förutom musikens underhållande värde använder jag mig av musikens kraft och dess möjligheter i pedagogiska sammanhang. Jag månar om helheten både på scen, på skiva och nu också i boken form. Allt hör samman och förstärker upplevelsen och ger möjlighet att fördjupa bearbeta och reflektera för liten som stor" - Gitte Pålsson

2018-04-28 14:00 2018-04-28
x
Bluesnight med BergaBlues & vänner
Lilla salen, Kulturkvarteret
Stjärnserien
Tre legender i svensk blues; Mats Ronander, Claes Yngström och Bill Öhrström. Två förnyare; Malena Stark och Johanna Jingert, samt Berga Blues. På en och samma kväll, en och samma scen. Ett unikt tillfälle i Kristianstad. Blues Party Kristianstad & Musik i Syd presenterar Bluesnight med Berga Blues och vänner.

Cirkatider:
19.30 BergaBlues +Johanna Jingert & Bill Öhström

21.00 BergaBlues +Claes Yngström & Malena Stark

22.30 BergaBlues +Mats Ronander
2018-04-28 19:30 2018-04-28
x
Thubanon Band feat. Jan Allan
Kulturkvarteret, Lilla salen
Stjärnserien
Försmak kl 18.00

Sedan femtiotalet har Jan Allan varit av våra mest tongivande musiker inom svensk jazz. Hans helt egna unika sound känns lätt igen. Med spelvänner som Monica Zetterlund, Georg Riedel, Jan Johansson, Lars Gullin och medverkan i mängder av revyer med Hasse & Tage, har Jan Allan blivit uppskattad långt utanför gängse jazzkretsar. Imponerande fakta är att han samtidigt med musikerlivet haft en karriär som fysiker.


Thubanon är Växjöbandet som låter mer än de rent faktiskt är. Med en besättning på bara 11 musiker låter de ändå som ett helt storband. Tanken var att ett band, mindre än ett fullt storband, skulle kunna vara mer flexibelt och samtidigt ändå ge full klang åt mycket musik. Det har genom åren visat sig hålla väl. Thubanon klingar harmoniskt och avkopplande skönt.

Gullins klassiker, både nyskrivna och originalarrangemang anpassade till bandets sättning har framförts flera gånger. Nu blir det ett unikt tillfälle att avnjuta bandet med vår legendariske trumpetare Jan Allan.

Jan Allan (trumpet), Anders Baudin, sopransax (altsax, klarinett), Bo Jansson, altsax (klarinett), Siwert Wikström, tenorsax (klarinett), Börje Holgersson (barytonsax), Kenneth Rydholm (trumpet, flygelhorn), Torbjörn Arvidsson, (trombon), Max Carlson (gitarr), Hubert Szymczynski, (piano), Jörgen Malm (elbas), Jonathan Eryd (trummor), Ewa Stanko (sång).

2018-05-06 18:00 2018-05-06
x
Lilly Hiatt & support
Lilla salen, Kulturkvarteret
Stjärnserien
Lilly Hiatt förvaltar arvet med sin nya och fräscha countryrock med fokus på bra låtskriveri.

När ens far är John Hiatt, en av USAs ledande låtskrivare sedan 70-talet, så har man en del att leva upp till när man väljer en karriär inom musiken. Lilly är född tidigt 1984 under en extra stökig period i familjens liv. Bara månader efter hon fötts så checkade pappa John in  sig på rehab för sitt långvariga alkoholmissbruk, och kort därefter tog  hennes mamma sitt eget liv. Hiatts flyttade till Nashville när John försökte pussla ihop sitt liv igen och Lilly växte upp medan faderns karriär tog fart på allvar, samtidigt som privatlivet börjat stabilisera sig.

Lilly gick high school i Nashville, och studerade senare vid University of Denver i Colorado. Under tiden i Colorado bestämde hon sig själv för att bli musiker på heltid. Hon gjorde sin inspelningsdebut 2008 som bakgrundssångare på pappans 'Same Old Man', och började samtidigt spela med eget band. 2011 fick  'Lilly Hiatt & the Dropped Ponies' ett skivkontrakt med Normaltown Records, en dotter-label till New West Records och debutalbumet 'Let Down' kom året efter. Efter extensivt turnérande, bland annat som öppnare för pappa John, så återvände hon med uppföljaren 'Royal Blue' 2015. Efter att själv ha kämpat med alkoholism och tagit sig ut på andra sidan - så låste hon i flera månader in sig i sin lägenhet för att tvångsmässigt lyssna på skivor, spela gitarr och skriva låtar baserat på hennes erfarenheter. Hiatt åkte sedan till South Carolina för att med hjälp av producenten Michael Trent (Shovels & Rope) göra färdigt 'Trinity Lane'. Albumet gavs ut 25 augusti i år av New West, och nu kommer hon till Skandinavien för första gången.


Support: TBA
2018-05-09 19:00 2018-05-09
x
Langhorne Slim (US)
Kulturkvarteret, Lilla salen
Stjärnserien
Numera Nashville-baserade Langhorne Slim har beskrivits som en
enmanna-blandning av THE CRAMPS, BECKs tidiga skivor och soundtracket till O BROTHER, WHERE ART THOUGH? - vilket med Langhornes ofta ironiska, moderna sätt att närma sig traditionell folk, country och blues inte är helt missvisande.

Langhorne Slim är en utmärkt berättare, som gjort sig känd för sitt
reflektiva låtskrivande och utomordentligt passionerade uttryck, som
framförallt kommer till sin rätt när man har honom livs levande fram
för sig - live. Just hans sätt att framföra sina låtar har gjort honom till en stadigt återkommande gäst hos bland annat CONAN O'BRIEN, som uttalat är ett stort fan. Genom åren har han dessutom flitigt turnerat ihop med artister som till exempel THE LUMINEERS, THE AVETT BROTHERS, JOSH RITTER, THE DEVIL MAKES THREE och SARA WATKINS.

"LOVE AT LAST VOL. 1" (november 2017) är sjätte fullängdaren,
och den som nått störst kommersiella framgångar hittills. Slim ville
direkt efter "THE SPIRIT MOVES" (2015) göra ett nytt album, som
både skulle vara ett steg i sidled musikaliskt, men framförallt ett
steg framåt genom att bli mycket mer personlig. På albumet reflekterar
han över "sanningar" som vi inte riktigt vill erkänna för oss
själva, som till exempel i "LIFE IS CONFUSING" där han grubblar:
"life is confusing, and people are insane". Det är en samling
sånger där han vill utmana lyssnaren att koppla ur från den kurs som
vår kultur bedömt som rätt och riktig, för att istället hitta
styrkan i vår egen sårbarhet - i våra egna instinkter.

Som han själv säger: "We look to our phones, drugs, sex whatever to
find ourselves - when it's already right here". "

2018-05-24 19:00 2018-05-24
x
Dylan LeBlanc(US) + Nicole Atkins(US)
Kulturkvarteret, Stora salen
Stjärnserien

DYLAN LEBLANC (US)

Dylan Leblanc slog igenom som ett endast 20-årigt singer/songwriter-underbarn med debuten 'Paupers Field' på anrika Rough Trade. En debut som kröntes med det ultimata beviset för en exceptionell americanabegåvning; countrylegenden Emmylou Harris gäst-inhopp på 'If The Creek Don't Rise'. Det var den tveklöst intressantaste debuten från en ung, ensam amerikansk man med gitarr sedan Ryan Adams numera klassiska ""Heartbreaker"". Talangen är den ultimata kombinationen av arv och miljö, då Dylan är uppväxt med en far som arbetade som session-musiker i legendariska Muscle Shoals studion. 

Hyllade uppföljaren 'Cast The Same Old Shadow' befäste att First Aid Kit-generationen fått sin egen Townes Van Zandt. Men efter endast två album klev tvingades Leblanc på bara ett par månader ifrån en major label-deal, ner i självtivel och självmedicinering. Utmattad och skadeskjuten, vid 23 års ålder, så retirerade Dylan till hemtrakterna kring Muscle Shoals ett par år för att komma på fötter. 

Mellan ett par välbekanta fallgropar och ett par stunders klarhet så skrev han också ett nytt album. 'Cautionary Tale' gavs ut i början på 2016 och är en samling skimrande och gripande sånger med samma efterhängsna röst som redan fångat Lucinda Williams och Bruce Springsteens uppmärksamhet, fast vässad av en påskyndad mognad.

Medan Dylan är en av de första att erkänna att han inte var redo för den tidiga framgången, så råder det inga tvivel på att han är det nu. Men en kalibrerad livskompass och en ny chans att dela med sig av sin talang så gjorde han ett efterlängtat återbesök i Skandinavien sommaren 2017 tillsammans med nya kombandet The Pollies. Bland annat han de med en bejublad spelning på nya Americana-festivalen Sthlm Americana och i sommar är han här på nytt, för en mycket längre turné - och återigen med The Pollies som backning.

 

NICOLE ATKINS (US)

Hennes nu klassiska debutalbum 'Neptune City' kom ut redan 2007. Sedan dess har Atkins varit en flitig gäst på TV-program som 'The Late Show with David Letterman', 'Conan' och 'Later... with Jools Holland', men också turnerat världen över, både under eget namn och som öppnare för bland annat The Black Keys, Mavis Staples, JD McPhersen, Nick Cave, Old 97s, Primal Scream, Chris Isaak och många fler.

Fjärde albumet, Goodnight Rhonda Lee, kom sommaren 2017 och är en rykande vintage-soul-pop-historia inspirerat av artister som Dusty Springfield, Candi Staton och Janis Joplin. Rhonda Lee, huvudkaraktären från albumet är ett slags alkoholist-alter-ego som Atkins lämnar bakom sig genom albumets nästan smärtsamt personliga berättelser.

 

2018-08-24 19:00 2018-08-24
x

Handla mer
Gå vidare