THRILLER NIGHT ON TOUR

THRILLER NIGHT ON TOUR

Lördag 14 oktober 2017 19:30
Stora salen, Kulturkvarteret
extern

Efter sex slutsålda shower hösten 2016 hyllas Thriller Night – The King Of Pop av publik och press – i höst åker showen på Sverigeturné!  Ny-premiär blir den 22 september i Helsingborg och därpå följer tio föreställningar i tio olika städer.

Efter lovord från press och med publikrusning i Hässleholm, där showen sattes upp i original, är det ingen tvekan om att showen osar succé! Med spektakulära dansnummer, magiska ballader och en kavalkad av hits är det här den ultimata Michael Jackson-showen. År 2019 år det tio år sedan Jackson gick bort, och vi börjar redan nu med att hylla ikonen, legenden och kungen av pop genom att framföra låtar som Billie Jean, Smooth Criminal och Thriller.

Arrangören Stage Dream utlovar en unik och färgstark show full av energi, detaljer och dans med handplockade professionella dansare. Denna stora scenshowupplevelse hoppas kunna skapa minnen för livet, oavsett Michael Jackson-fan eller ej. Med några av Sveriges bästa livemusiker som framför Jacksons låtas så likt originalet som möjligt, kommer ingen att gå hem oberörd.

Arr: Stage Dream Productions


 •  
  Pris: 370 kr exkl. serviceavgift per biljett

  Observera att du nu bokar en plats avsedd för rullstolar. Om du inte har en rullstol men ändå har behov av denna plats vänligen ring till Turistbyrån på 044-13 53 35 för bokning av din biljett.

  Pris: 370 kr exkl. serviceavgift per biljett

  Observera att du nu bokar en plats avsedd för Ledsagare. Om du inte är en ledsagare men ändå behov av denna plats vänligen ring till Turistbyrån på 044-13 53 35 för bokning av din biljett.

  Pris: 370 kr exkl. serviceavgift per biljett
   
   
  Sektion

Parkett
Handla mer
Gå vidare