Det stora konsertkalaset

Det stora konsertkalaset

Lördag 30 september 2017 14:00
Stora salen, Kulturkvarteret
Stjärnserien
Dagen pågår mellan kl. 13-16. Konserten är kl.14.00

Det Stora Konsertkalaset presenterar stolt årets celebra gäst – Rickard Söderberg. Vi bjuder in alla stora och små till ett riktigt operakalas med buller och bång. Tillsammans med orkestern kommer gästen att presentera operans magiska värld på ett lustfyllt och spännande vis i en festlig familjekonsert. 

Vad är Opera? Hur startade det hela och hur såg det ut från början? Tillsammans med orkestern kommer Rickard att guida publiken genom guldkornen av olika opera verk av kända och okända kompositörer. I en interaktiv familjekonsert kommer hattar och masker som besökarna pysslat ihop strax innan konserten komma till användning och bli en del av föreställningen. Tillsammans kommer vi att göra en helt ny och egen operauppsättning.
 
Som vanligt börjar konsertkalaset redan i foajén med ansiktsmålning, tipspromenad och pyssel för stora och små. Dessutom bjuds det på uppspel med musikskolans elever och smarrig fika kommer att finnas till försäljning i kaféet!  Efter konserten blir det ballongfigurer till alla barn och överraskningar ute i foajén. Missa inte vår stora operafest!

Varmt välkomna till vår operakalas för hela familjen!

Medverkande: Rickard Söderberg och Musica Vitae, Växjö Kulturskolans kammarorkester med unga stråkmusiker samt kommunala Musikskolan i Kristianstad.

Arrangör: Unga Musik i Syd, Kultur & fritid
 •  
  Pris: 90 kr exkl. serviceavgift per biljett

  Observera att du nu bokar en plats avsedd för rullstolar. Om du inte har en rullstol men ändå har behov av denna plats vänligen ring till Turistbyrån på 044-13 53 35 för bokning av din biljett.

  Pris: 90 kr exkl. serviceavgift per biljett

  Observera att du nu bokar en plats avsedd för Ledsagare. Om du inte är en ledsagare men ändå behov av denna plats vänligen ring till Turistbyrån på 044-13 53 35 för bokning av din biljett.

  Pris: 90 kr exkl. serviceavgift per biljett
   
   
  Sektion

Parkett
Handla mer
Gå vidare