Rebecka Törnqvist

Rebecka Törnqvist

Lördag 11 november 2017 20:00
Stora salen, Kulturkvarteret
Stjärnserien
Musiker, kompositör och sångerska. Rebecka Törnqvist är en unik låtskrivarbegåvning och hennes röst tillhör en av våra främsta sångerskor. Det har gått över 20 år sedan hon släppte sitt debutalbum A night like this och slog igenom med hits som Good Thing. Easy come easy go och I let mine go på 90-talet.

Rebecka Törnqvist rör sig ständigt i gränslandet mellan pop och jazz och har släppt album på såväl svenska som engelska. Hon har tolkat Sonja Åkesson och samarbetat med musiker som Per Texas Johansson, Nina Ramsby, Kent och Sara Isaksson. Det har nu gått sex år sedan Rebecka Törnqvist släppte sitt senaste fullängdsalbum Scorpions och nu är hon åter aktuell med nyskriven musik och med det en ny turné under året. Det allra första livstecknet är en konsert på Södra Teatern i Stockholm den 31 maj.

Arr: Musik i Syd, Kultur & fritid


 •  
  Pris: 325 kr exkl. serviceavgift per biljett

  Observera att du nu bokar en plats avsedd för rullstolar. Om du inte har en rullstol men ändå har behov av denna plats vänligen ring till Turistbyrån på 044-13 53 35 för bokning av din biljett.

  Pris: 325 kr exkl. serviceavgift per biljett

  Observera att du nu bokar en plats avsedd för Ledsagare. Om du inte är en ledsagare men ändå behov av denna plats vänligen ring till Turistbyrån på 044-13 53 35 för bokning av din biljett.

  Pris: 325 kr exkl. serviceavgift per biljett
   
   
  Sektion

Parkett
Handla mer
Gå vidare