I militärmusikens tecken

I militärmusikens tecken

Lördag 26 augusti 2017 16:00
Stora salen, Kulturkvarteret
Stjärnserien
Sveriges Militärmusikers Förening och Kristianstads Stadsmusikkår ger en gemensam konsert i militärmusikens tecken.

Det kommer att bli lokala regementsmarscher och solistiska framträdanden med orkesterledaren och saxofonisten Ingmar Nordström och av trombonisten Jens Westberg och flöjtisten Erik Lindskov från den yngre generationen. Dirigenter är Bengt Gidlöf från Sveriges Militärmusikers Förening och Connie Roslund Kristianstads Stadsmusikkår.

Konferencier Martin Holm

Som hyllning till vår stad utgör en för konserttillfället nyskriven marsch som är en salut till Kristianstad. Sveriges Militärmusikers Förening (www.smmf.se) är en riksomfattande förening av f.d. militärmusiker som årligen samlas någonstans i Sverige för att genomföra en konsert med den aktuella ortens musikkår. 
  

Arr: Kristianstads stadsmusikkår, Musik i Syd, Kultur & fritid


 •  
  Pris: 150 kr exkl. serviceavgift per biljett

  Observera att du nu bokar en plats avsedd för rullstolar. Om du inte har en rullstol men ändå har behov av denna plats vänligen ring till Turistbyrån på 044-13 53 35 för bokning av din biljett.

  Pris: 150 kr exkl. serviceavgift per biljett

  Observera att du nu bokar en plats avsedd för Ledsagare. Om du inte är en ledsagare men ändå behov av denna plats vänligen ring till Turistbyrån på 044-13 53 35 för bokning av din biljett.

  Pris: 150 kr exkl. serviceavgift per biljett
   
   
  Sektion

Parkett
Handla mer
Gå vidare