Änglaljus

Änglaljus

Onsdag 29 november 2017 19:00
Stora salen, Kulturkvarteret
Extern
Julkonserten Änglaljus - En julotta på vaken tid!

Julkonserten Änglaljus är en upplevelse. Den skapar äkta julstämning!
Du möts av fladdrande marschaller som vackert lyser upp till stämning i vintermörkret. En känsla av andrum infinner sig. Lyset går ner och tonerna sätts vid pianot. Kör och solist gör entré med levande ljus och välkomnar publiken med Änglaljus! För 24:e året i rad är det dags för den folkkära julkonserten Änglaljus med John Kluge i spetsen. I år gästas han av bland annat Sonja Aldén, Linda Lampenius och Carina E Nilsson.

John Kluge var 23 år gammal när han startade konceptet ”Julkonserten Änglaljus” som nu har blivit en folkkär julkonserttradition med konserter från Malmö i syd till Piteå i norr och till USA i väst. Listan är lång på folkkära artister och musiker som varit Johns gästartister, bland annat Tommy Körberg, Cyndee Peters, Py Bäckman, Johan Stengård och Lars Roos.

Medverkande:
Artister: John Kluge, Sonja Aldén; Linda Lampenius
Vid flygeln: Carina E Nilsson 
Kör: Österlen Gospel under ledning av Gunilla Hylén

Arr: Kluge music performance


 •  
  Pris: 325 kr exkl. serviceavgift per biljett

  Observera att du nu bokar en plats avsedd för rullstolar. Om du inte har en rullstol men ändå har behov av denna plats vänligen ring till Turistbyrån på 044-13 53 35 för bokning av din biljett.

  Pris: 325 kr exkl. serviceavgift per biljett

  Observera att du nu bokar en plats avsedd för Ledsagare. Om du inte är en ledsagare men ändå behov av denna plats vänligen ring till Turistbyrån på 044-13 53 35 för bokning av din biljett.

  Pris: 325 kr exkl. serviceavgift per biljett
   
   
  Sektion

Parkett
Handla mer
Gå vidare