Black Christmas

Black Christmas

Fredag 22 december 2017 19:00
Lilla salen, Kulturkvarteret

Black Christmas med The Dahmers och Alastor

Kvällen börjar 19.00. Första band på scen kl. 20.00

THE DAHMERS
En mutation av punkens primitiva energi, blixtrande rockgitarrer och 60-talets pop. Med melodier som suger sig fast likt en blodigel på hjärnan och med sin skräckfilms-inspirerade estetik har Kristianstadbandet The Dahmers vuxit till att bli ett Frankensteins monster utan dess like. 

Sedan starten Halloween 2011 har de hunnit släppa två album och fyra stycken EP:s, varav deras andra album "In The Dead Of Night" släpptes i år. Det har därför varit ett händelserikt år för bandet med spelningar i Sverige, Tyskland och England. Och med support-spelningar för bland annat Against Me! och Millencollin. 2016 Intog bandet dessutom en plats på P3:s "årets 50 bästa låtar"-lista. De har fått ett spritt rykte som ett energifyllt och sensationellt liveband.  
 
I somras kunde man se dem på Kristianstad Rockfest och förra hösten gjorde de en mycket lyckad releasefest på Biljardkompaniet. Nu är det åter dags att inta den lokala scenen fast denna gång med en helt egen kväll på Kulturkvarteret. Du som sett The Dahmers förr vet att det kan utlovas en rafflande skräckshow med mängder av ös.
 

ALASTOR
Alastor signades till ett engelskt bolag redan tre timmar efter att de lagt ut en låt på Bandcamp. Det blev ett riktigt släpp på både vinyl och cd och inte enbart digitalt. Deras tunga doom med melodier har liknats vid Electric Wizard vilket är en bra jämförelse. Det går sakta och är blytungt men för den som lyssnar noga finns det en melodi som sätter sig i huvudet.Bandet har inte spelat i Kristianstad sedan skivsläppet så det blir första gången publiken här får höra den nya skivan live!


  •  
    Pris: 150 kr exkl. serviceavgift per biljett
     
     
    Sektion

Sektion Vänster Sektion Höger
Handla mer
Gå vidare