Doc Lounge Live - Punk Voyage

Doc Lounge Live - Punk Voyage

Tisdag 06 februari 2018 18:45
Lilla salen
Stjärnserien, Kulturkvarteret

Möt Finlands mest älskade punkband, Pertti Kurikan Nimipäivät! I dokumentärfilmen Punk Voyage följer vi med bakom kulisserna och tar del av bandets vardag med repetitioner i studion, bandbråk och turnéliv i Europa.

Punk Voyage följer bandet vars medlemmar alla har olika funktionsvariationer, under deras sista turné som leder hela vägen till Eurovision Song Contest. Det blir en oförglömlig resa fylld av humor, massor av drama och hög igenkänningsfaktor. Punk Voyage är en film om att vara sann mot sig själv, att våga ta svåra beslut och gå vidare i livet men också om allas lika värde och rätt att uttrycka sig.


Punk Voyage är uppföljaren till publikfavoriten Punk Syndrome som gick upp på svenska biografer 2012, och bland annat blev nominerad till Nordiska Rådets Filmpris.

OM DOC LOUNGE LIVE

Doc Lounge Live är ett unikt livesändningskoncept utvecklat av den nordiska visningsorganisationen Doc Lounge. Genom Doc Lounge Live ger Doc Lounge biografer, kulturhus och bibliotek chansen att ta del av premiärer- och förhandsvisningar av världens bästa dokumentärer. Dokumentärfilmerna visas simultant över hela landet tillsammans med en interaktiv livesändning från Doc Lounge i Malmö, där samtal med regissörer och specialinbjudna gäster ingår.


  •  
    Pris: 65 kr exkl. serviceavgift per biljett
     
     
    Sektion

Sektion Vänster Sektion Höger
Handla mer
Gå vidare