Michael Mcdermott & Deep dark woods

Michael Mcdermott & Deep dark woods

Fredag 27 April 2018 19:00
Lilla salen, Kulturkvarteret
Stjärnserie
Michael Mcdermott & Deep dark woods
Support: Kacy & Clayton 


Michael Mcdermott 
Det är ingen tvekan vilken artist som är mest önskad att komma tillbaka till Kristianstad. Michael leder den ligan ohotad. Nu är det äntligen dags. Hans otroliga närvaro och fantastiska låtar är det ingen som glömmer som har sett honom live. Förra konserten var näst intill utsåld och denna gången lär det nog bli utsålt. Musiken rör sig i Bruce Springsteen-landet med både lugnare låtar vid flygeln blandat med klassisk amerikansk rock. 

The Deep Dark Woods: 
Efter några år i ovisshet är Saskatchewankvintetten The Deep Dark Woods tillbaka med sin säregna version av spökligt antika präriefolk, mörk Texas-countryblues, robust americana och California-psychedelia. Bandets frontfigur Ryan Boldt har en av den nordamerikanska kontinentens mäktigaste röster, en altcountrycrooner någonstans mellan Chris Isaak, The Handsome Family och Nick Cave. 
 
Kacy & Clayton 
Kacy Andersons genomträngande och besatta stämmor ger de redan spännande sångerna ännu mer liv och spöklik skönhet. Duons gitarrfenomen Clayton Linthicum (Linthicum är även fast medlem i The Deep Dark Woods sedan 2012) har ett distinkt 60's sound på sin ? gitarrton och ett retrotwang som ger albumet dess autentiska känsla av tidlös folk-rock. 


 •  
  Pris: 295 kr exkl. serviceavgift per biljett
  Pris: 100 kr exkl. serviceavgift per biljett
   
   
  Sektion
 •  
  Pris: 100 kr exkl. serviceavgift per biljett
   
   

Sektion Vänster Sektion Höger
Handla mer
Gå vidare