Mat är kultur: Krydda med Musik – om hur ljud och musik påverkar smaken på mat och dryck

Mat är kultur: Krydda med Musik – om hur ljud och musik påverkar smaken på mat och dryck

Tisdag 11 september 2018 18:00
Bistroscenen, Kulturkvarteret
Stjärnserien

Välkommen till en föreläsning kombinerad med smakprov som visar hur man genom att välja musik med rätt egenskaper, kan få mat och dryck att smaka bättre. 

Vissa låtar gör drinkarna sötare, andra får oss att välja dyrare viner. Tonsättarna Per Samuelsson och Iréne Sahlin har specialiserat sig på att skriva musik som förstärker smaker och komponerar musik för multisensoriska middagar med hundratals gäster både i Sverige och utomlands. I föreläsningen beskriver de hur det går till och hur du själv kan använda dig av samma metoder, även om du inte är musiker!  


Arrangör: Stjärnserien/Musik i Syd och Kultur & fritid


  •  
    Pris: 150 kr exkl. serviceavgift per biljett
     
     
    Sektion

Sektion Vänster Sektion Höger
Handla mer
Gå vidare