Kulturgala Kristianstad

Kulturgala Kristianstad

Fredag 12 oktober 2018 19:00
Stora salen, Kulturkvarteret

Välkommen till Kulturgalan Kristianstad 2018! Musik, film, dans, bubbel, snacks och samtal. Festlig utdelning av priser och stipendier.

Mer info på www.kristianstad.se/kulturgalan

 

Bakgrund till Kulturgalan
Kulturgalan Kristianstad arrangerdes första gången 2015 i Kulturkvarteret Kristianstad. Arrangörer var Kristianstads kommun, kultur- och fritidsförvaltningen och Kristianstadsbladet med Musik i Syd. Syftet var att skapa ett arrangemang, en mötesplats och en värdig inramning för utdelning av Kristianstads kommuns kulturpris och kulturstipendium samt Kristianstadsbladets Kultur- och Nöjespris. Ambitionen var också att sätta fokus på kultur och kulturaktörer i kommunen.


Arrangörer: Kristianstads kommun, Kristianstadsbladet, Sparbanken Skåne i samarbete med Musik i Syd och Blomsterhandel Mats-Ola Andersson

 •  
  Pris: 200 kr exkl. serviceavgift per biljett

  Observera att du nu bokar en plats avsedd för rullstolar. Om du inte har en rullstol men ändå har behov av denna plats vänligen ring till oss på telefonnummer 0709-20 58 04 för bokning av din biljett.

  Pris: 200 kr exkl. serviceavgift per biljett

  Observera att du nu bokar en plats avsedd för ledsagare. Om du inte är en ledsagare men ändå har behov av denna plats vänligen ring till oss på telefonnummer 0709-20 58 04 för bokning av din biljett.

  Pris: 200 kr exkl. serviceavgift per biljett
   
   
  Sektion

Parkett
Handla mer
Gå vidare