Phronesis - We are all

Phronesis - We are all

Torsdag 11 april 2019 19:00
Lilla salen, Kulturkvarteret
Arrangör: Stjärnserien/Musik i Syd och Kultur & Fritid
Efter flera kritikerhyllade album, världsturneér, och otroligt dynamiska liveframträdanden – vilket har givit dem en status som ett av världens mest spännande band (Jazzwise), kommer den två gånger MOBO-nominerade Engelsk-Skandinaviska jazztrion tillbaka till Kulturkvarteret med sin senaste skiva: ’We Are All’.

Ända sedan starten 2005 har trion (som består av Anton Eger på trummor, Jasper Høiby på bas och Ivo Neame på piano) turnerat flitigt. De har framträtt med sitt ändlöst spännande ensemblespel på scener runtom i Europa, Nord-och-Sydamerika och Afrika, vilket har givit dem stora framgångar och ett flertal priser. 

’We Are All’ är bandets första album som trio efter deras 2017-års samarbete med Frankfurt Radio Big Band, ’The Behemoth’. Bandets senaste trio-album innan dess var ´Parallax´ (2016) som spelades in på den prestigefyllda studion Abbey Road i London.  
Den senaste skivan innehåller såväl dynamisk, exalterande virtuositet, som fokus på samarbetet och gruppens betydelse. Som titeln antyder finns ett budskap om vikten av samarbete och balans i tillvaron som bandet vill sprida.

'One of the most exciting bands on the planet!' Jazzwise 
‘One of European jazz's most dynamic bands’ Guardian 

  •  
    Pris: 250 kr exkl. serviceavgift per biljett
     
     
    Sektion

Sektion Vänster Sektion Höger
Handla mer
Gå vidare