Doc Lounge Pop Up: Sivandivan

Doc Lounge Pop Up: Sivandivan

Tisdag 16 april 2019 19:00
Lilla salen, Kulturkvarteret
Arrangör: Stjärnserien/Musik i Syd och Kultur & fritid i samarbete med Kristianstad Filmstudio

Siv Wennberg är operadivan som kom från ingenstans och gjorde en bejublad debut mot Birgit Nilsson på Operan. Hon gjorde en kometkarriär men började motarbetas av etablissemanget och de allt för snäva normerna för hur ett kvinnligt geni får vara. Hennes
karriär dog och idag vet få vem hon är och de som vet vem hon är skrattar åt henne. Men Siv Wennberg har bidat sin tid, och nu är hon redo för att hämnas på sina belackare.

Regi: Gustav Ahlgren, Emelie Jönsson
År: 2019
Land: Sverige

LÄNGD

90 min

SPRÅK

Svenska


VAD ÄR DOC LOUNGE POP UP?

Dokumentärfilm i världsklass med extra allt!

Sedan 2006 har Doc Lounge samlat och engagerat människor kring inspirerande dokumentärfilms-evenemang där filmvisningar kryddas med allt från regissörsbesök och samtal med experter, till konserter och konstinstallationer. Doc Lounge startade i Malmö och har nu expanderat till ett visningsnätverk med 19 officiella Doc Lounge-klubbar med kontinuerlig verksamhet. Med Doc Lounge Pop Up får fler visningsarrangörer (bibliotek, kulturhus och biografer) möjlighet att göra egna, tillfälliga Doc Lounge-evenemang genom att välja film från en unik selektion av dokumentärfilm som premiärvisats på Doc Lounge. 


 •  
  Pris: 65 kr exkl. serviceavgift per biljett
  Upp till 20 år. Giltig legitimation skall kunna uppvisas i dörren.
  Pris: 0 kr exkl. serviceavgift per biljett
   
   
  Sektion

Sektion Vänster Sektion Höger
Handla mer
Gå vidare