Doc Lounge Pop Up: Leslie Brinner

Doc Lounge Pop Up: Leslie Brinner

Tisdag 19 februari 2019 19:00
Lilla salen, Kulturkvarteret 
Arrangör: Stjärnserien/Musik i Syd och Kultur & fritid i samarbete med Kristianstad Filmstudio

”Det här är mitt största och kanske viktigaste filmprojekt någonsin. Det är en hisnande berättelse om en mycket begåvad artist och en komplex och karismatisk person”,
Stefan Berg, regissör

Leslie Tay står inför sitt livs viktigaste projekt: att släppa sitt efterlängtade debutalbum. Han växte upp på Sofielund i Malmö och lärde sig tidigt att vara hård och inte visa känslor. Men som vuxen är tillgången till känslor något han behöver i sitt skapande. Med ett material som spänner över 15 år följer vi Leslie på väg mot genombrottet som artist och målet att bli älskad för sin musik. En film om drömmar och motgångar, vilja och tålamod, och skapandets frigörande kraft.

Stefan Berg fångar det känsliga och sårbara hos Leslie, och hur det spelar in i hans kreativa process och utveckling som man och människa. Leslie Brinner behandlar frågor om mansrollen på ett genuint sätt som både gör det lätt för publiken att knyta an och öppna upp för samtal.

I filmen medverkar bland andra musiker som Silvana Imam och Cherrie.

Regi och foto: Stefan Berg
Producenter: Elie Kellermann, Elin Kamlert, Stefan Berg
Producerad av: Masters of Reality i samproduktion med Svt Film i Skåne

Filmen Leslie Brinner hade premiär på svenska biografer 9 november 2018. 

LÄNGD

80 min

SPRÅK

Svenska


VAD ÄR DOC LOUNGE POP UP?

Dokumentärfilm i världsklass med extra allt!

Sedan 2006 har Doc Lounge samlat och engagerat människor kring inspirerande dokumentärfilms-evenemang där filmvisningar kryddas med allt från regissörsbesök och samtal med experter, till konserter och konstinstallationer. Doc Lounge startade i Malmö och har nu expanderat till ett visningsnätverk med 19 officiella Doc Lounge-klubbar med kontinuerlig verksamhet. Med Doc Lounge Pop Up får fler visningsarrangörer (bibliotek, kulturhus och biografer) möjlighet att göra egna, tillfälliga Doc Lounge-evenemang genom att välja film från en unik selektion av dokumentärfilm som premiärvisats på Doc Lounge. 


 •  
  Pris: 65 kr exkl. serviceavgift per biljett
  Upp till 20 år. Giltig legitimation skall kunna uppvisas i dörren.
  Pris: 0 kr exkl. serviceavgift per biljett
   
   
  Sektion

Sektion Vänster Sektion Höger
Handla mer
Gå vidare