Lasse Stefanz - De första ljuva åren

Lasse Stefanz - De första ljuva åren

Torsdag 25 april 2019 19:00
Stora salen, Kulturkvarteret
Arrangör: Thomas Deutgen AB

Lasse Stefanz exclusive - De första ljuva åren

Efter höstens utsålda succéföreställning kommer Lasse Stefanz konserthusturné åter till hemstaden Kristianstad!
Och du får möjlighet att få höra mer om bandets över 50-åriga historia. Från repetitionerna som barn i hönshuset hemma i Gärds Köpinge, via vindlande landsvägar till första tv-jobbet på 80-talet till exempellösa framgångar såväl publikt som medialt. Med sångaren Olle Jönsson i spetsen bjuds publiken på mycket nostalgi när bandet spelar alla kända låtar från förr, fram till dagens klassiker. Det blir roliga filmklipp, odyssé över bandets klädmode under fem decennier och så självklart musiken och hitsen, från Vid en liten fiskehamn till Det regnar och regnar...
Kvällen leds av radio- och tv-profilen Thomas Deutgen som gjort både biografi och flera tv-program om bandet.

LS-shopen finns på plats där du kan köpa mängder av produkter speciellt framtagna för konserthusturnén och givetvis signerar medlemmarna i bandet direkt efter konserten.


 •  
  Pris: 460 kr exkl. serviceavgift per biljett

  Observera att du nu bokar en plats avsedd för rullstolar. Om du inte har en rullstol men ändå har behov av denna plats vänligen ring till oss på telefonnummer 0709-20 58 04 för bokning av din biljett.

  Pris: 460 kr exkl. serviceavgift per biljett

  Observera att du nu bokar en plats avsedd för ledsagare. Om du inte är en ledsagare men ändå har behov av denna plats vänligen ring till oss på telefonnummer 0709-20 58 04 för bokning av din biljett.

  Pris: 460 kr exkl. serviceavgift per biljett
   
   
  Sektion

Parkett
Handla mer
Gå vidare