Guldjubel

Guldjubel

Onsdag 10 april 2019 19:00
Stora salen, Kulturkvarteret
Arrangör: Nyföretagarcentrum Kristianstad, Företagarna Kristianstad, Marknadsföreningen nordost Skåne, Kristianstads kommun, Krinova incubator & science park, Sparbanken skåne, Högskolan Kristianstad

Guldjubel ska hedra den handlingskraft och företagsamhet som finns. Det är en kväll där människorna och företagen som skapar kommunens framtid ska hamna i strålkastarljuset och hyllas för sina insatser. Guldjubel är också en arena där näringslivet kan träffas och ha trevligt samtidigt som nya spännande kontakter knyts. När kreativa entreprenörer träffas kan magi uppstå och nya framgångsrika konstellationer skapas vilket i sin tur kan leda till att lönsamma samarbeten finner dagens ljus.

Huvudsyftet med Guldjubel är att hylla våra näringslivshjältar och ge ytterligare uppmärksamhet till de näringslivspris som delas ut i kommunen.

2019 års Guldjubel kommer gå av stapeln den 10 april på Kulturkvarteret i Kristianstad.

 

Guldjubel kommer inledas kl. 19.00 med mingeltallrik & bubbel.

Själva prisutdelningen och showen börjar kl. 20.00. Kvällens konferencierer består av magikern Douglas Nordenbelt och eldkonstnären Tin Josefsdotter.

Förutom eld och magi kommer showen även att bjuda på en och annan överraskning.

Välkommen till en kväll med jublande vinnare, massor av glädje & skratt, underhållning, god mat och företagare som har trevligt tillsammans.

En minnesvärd kväll utlovas!


 •  
  Pris: 350 kr exkl. serviceavgift per biljett

  Observera att du nu bokar en plats avsedd för rullstolar. Om du inte har en rullstol men ändå har behov av denna plats vänligen ring till oss på telefonnummer 0709-20 58 04 för bokning av din biljett.

  Pris: 350 kr exkl. serviceavgift per biljett

  Observera att du nu bokar en plats avsedd för ledsagare. Om du inte är en ledsagare men ändå har behov av denna plats vänligen ring till oss på telefonnummer 0709-20 58 04 för bokning av din biljett.

  Pris: 350 kr exkl. serviceavgift per biljett
   
   
  Sektion

Parkett
Handla mer
Gå vidare